Σχόλιο της Τ.Ε. Ικαρίας του ΚΚΕ για ανακοίνωση της ΕΡΓ.Α.Σ

Σε ανακοίνωση της ΕΡΓ.Α.Σ σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο Ικαρίας και στις άλλες δομές υγείας του νησιού αναφέρει: «Δεν έχει καμία θέση η ανοχή και η σιωπηλή στήριξη που προσφέρουν 18  μήνες τώρα σε αυτή τη πολιτική (της κυβέρνησης) τα κόμματα της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης».

Σχόλιο της Τ.Ε. Ικαρίας του  ΚΚΕ για ανακοίνωση της ΕΡΓ.Α.Σ

Στόχος της συγκεκριμένης συνδικαλιστικής παράταξης είναι να τσουβαλιάσει το ΚΚΕ με τα αστικά κόμματα. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και καλούμε τον λαό της Ικαρίας να βγάλει τα συμπεράσματα του. Γιατί σκοπός της συγκεκριμένης δήλωσης είναι η συκοφάντηση του ΚΚΕ, των κομμουνιστών και του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ.

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ όχι μόνο τους τελευταίους 18 μήνες, αλλά χρόνια τώρα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων, όχι μόνο για την υγεία του λαού αλλά για το σύνολο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών. Και στην βουλή αλλά πολύ περισσότερο έξω από αυτή.

Το ότι πρωτοστατεί στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της κοινωνικής συμμαχίας για να ανοίξει ο δρόμος για την εργατική εξουσία, φαίνεται ότι ενοχλεί την συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη και το κόμμα από το οποίο προέρχεται (Μ.Λ.- ΚΚΕ).Γι’ αυτό και καταφεύγουν στην λάσπη και την συκοφαντία. Όμως ο λαός της Ικαρίας έχει και μνήμη και γνώση ποιοι παίζουν βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του…

One thought on “Σχόλιο της Τ.Ε. Ικαρίας του ΚΚΕ για ανακοίνωση της ΕΡΓ.Α.Σ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock