Λέσβος: Δημοπρατείται μετά από χρόνια ο δρόμος Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου

Τη διακήρυξη δημοπράτησης του έργου: “Αποκατάσταση βατότητας του οδικού δικτύου Μεγαλοχωρίου- Αγιάσου, Λέσβου”,  προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Λέσβος: Δημοπρατείται μετά από χρόνια ο δρόμος Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου

Πρόκειται για ένα έργο, που η υλοποίησή του έχει καθυστερήσει επί πολλά χρόνια αποτελώντας διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Το έργο είναι αναπτυξιακό και πολύ σημαντικό καθώς αφορά στην προσβασιμότητα μίας ολόκληρης περιοχής, αφού ο δρόμος συνδέει την Αγιάσο με το Μεγαλοχώρι και το Πλωμάρι. Για να προχωρήσουν οι διαδικασίες καταβλήθηκαν σημαντικές προσπάθειες από την Περιφέρεια.

Ο Περιφερειάρχης μετά την υπογραφή της διακήρυξης δημοπρασίας δήλωσε: «Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα καθώς ένα έργο που είχε μείνει στα συρτάρια, άγνωστο για ποιο λόγο, βγαίνει σε δημοπρασία και παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Είχα δεσμευθεί και αποτελούσε προσωπικό στοίχημα για μένα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ως σήμερα 15 Σεπτεμβρίου όπως και έγινε. Το έργο θα βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής διευκολύνοντας την προσβασιμότητα και αποτελεί απαίτηση διαχρονική των κατοίκων. Τους ευχαριστώ που συναίνεσαν με την παραχώρηση γης καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να τρέξουν τις διαδικασίες. Θέλω να ελπίζω ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής με την οποία με συνδέουν προσωπικοί δεσμοί και ότι θα παραδοθεί πριν την λήξη της θητείας μας».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock