Ποιος “δουλεύει” ποιον;

Γράφει η Χαρούλα Κοτσάνη

η ΙΚΑΡΙΑ της ανάπτυξης ή της υπο/ανάπτυξης…

Ποιος “δουλεύει” ποιον;

ιδού τι μας λένε:

Η συνάντηση αυτή δεν αποτέλεσε άλλη μια απλή συνάντηση εργασίας, αλλά απέφερε καρπούς, καθώς απέσπασε τη δέσμευση του κ. Υπουργού για την άμεση χρηματοδότηση της κατασκευής φράγματος στα Αρνοπέζια, ύψους 4 εκ. ευρώ περίπου…. κλπ, κλπ…>> (το σωστό είναι “Αρνοπέζα”) Μου θύμισε εκείνο:

“Δεν έχετε γεφύρια; θα σας χτίσουμε και γεφύρια”! “Μα… δεν έχουμε ποτάμια”! “Τι; δεν έχετε ποτάμια; θα σας φέρουμε ΚΑΙ ποτάμια”!!!!

Στο μεταξύ επειδή έχουμε χρόνο ως το καλοκαίρι φροντίστε να διορθώσετε ό,τι διορθώνεται στα δίκτυα νερού για να μην ξαναπούμε το νερό νεράκι όπως φέτος (που δεν προβλέπω να το αποφεύγουμε, λέμε τώρα)… πριν πνιγούμε συγκούδουνοι στα μελλοντικά φράγματα του … “Ασουάν”.

Εν τω μεταξύ όλα τα προβλήματα είναι εδώ καθώς «σκάνε» κάθε τόσο για να μας θυμίζουν την “πανέμορφη” κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι “ένδοξοι και μακρόβιοι” κατά τα άλλα Ακρίτες μας:

  1. Σκουπίδια σε παράνομες χωματερές που καίγονται…
  2. Νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος
  3. Αυτοκίνητα και μηχανήματα κάθε είδους που λιώνουν δεξιά και αριστερά των δρόμων και άλλα μες στα ρουμάνια (αλήθεια εκείνο το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα για την συγκέντρωση των παλιών οχημάτων που κάθε χρόνο εκεί γύρω στον Μάη ανακοινώνεται, τι έγινε; Πάλι κόλλησε;)
  4. θάλασσες που κάθε Αύγουστο “εμπλουτίζονται” από τους υπονόμους…
    Την βελτίωση της ζωής μας θέλουμε!!! δεν μας ενδιαφέρουν οι φωτο με τις συναντήσεις…
    Αυτές κυρίες και κύριοι είναι οι “αναρτήσεις του καφενέ” όπως τις έχουν χαρακτηρίσει όταν δεν τους αρέσουν και πως να τους αρέσουν… μα σήμερα βρήκαν να φωτογραφίζονται με τον … ΠΕΤΣΑ!!!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock