Πούτιν:«Οι νεοναζί στην Ουκρανία παίρνουν ομήρους ξένους πολίτες»

Η πορεία των εχθροπραξιών στην Ουκρανία δείχνει ότι η Ρωσική Ομοσπονδία μάχεται ακριβώς με τους νεοναζί τόνισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε νέες του δηλώσεις το απόγευμα.

Πούτιν:«Οι νεοναζί στην Ουκρανία παίρνουν ομήρους ξένους πολίτες»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κατήγγειλε ότι «οι νεοναζί στην Ουκρανία παίρνουν ομήρους ξένους πολίτες». Όπως είπε, «οι νεοναζί της Ουκρανίας χρησιμοποιούν τον δικό τους πληθυσμό ως ανθρώπινη ασπίδα». Δύο Κινέζοι πολίτες που προσπάθησαν να φύγουν από το Χάρκοβο τραυματίστηκαν από νεοναζί, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τη Μέση Ανατολή. Επισήμανε παράλληλα ότι υπάρχουν «αντικειμενικά στοιχεία για την τοποθέτηση βαρέως εξοπλισμού από εθνικιστές και ληστές στην Ουκρανία κοντά σε κτίρια κατοικιών». Την ίδια στιγμή ανέφερε ότι εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί είναι ένας λαός.

Ο Πούτιν έδωσε εντολή να καθοριστεί πρόσθετη πληρωμή 5 εκατομμυρίων ρουβλίων στις οικογένειες των Ρώσων στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους στην Ουκρανία και απένειμε στον αξιωματικό Nurmagomed Gadzhimagomedov τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας μετά θάνατον.

Ο Πούτιν και τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading