Κομνηνάκα: Αύριο θα είμαστε ξανά έξω από την τράπεζα για να αποτρέψουμε πλειστηριασμό

Το ΚΚΕ θα είναι στη συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από την Εθνική Τράπεζα που διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο για να αποτραπεί πλειστηριασμός κατοικίας.

Κομνηνάκα: Αύριο θα είμαστε ξανά έξω από την τράπεζα για να αποτρέψουμε πλειστηριασμό

Σε δήλωσή της η Μαρία Κομνηνάκα, υποψηφία βουλευτής του ΚΚΕ στη Λέσβο αναφέρει:

Πίσω από κούφια λόγια, υποσχέσεις και άλλα γνωστά της προεκλογικής περιόδου, ο λαός συνεχίζει να χτυπιέται από τη βάρβαρη πολιτική που φουντώνει την ακρίβεια και χαρίζει στα funds τη λαϊκή κατοικία. ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ θεσμοθέτησαν και υλοποίησαν τους πλειστηριασμούς, απορρίπτοντας τις τροπολογίες του ΚΚΕ στη βουλή, για την προστασία της λαϊκής στέγης. Αύριο Τρίτη 9/5, θα είμαστε ξανά παρόντες έξω από την τράπεζα για να αποτρέψουμε άλλο ένα πλειστηριασμό, μαζί με τους εργαζόμενους.

Αυτό θα πει στην πράξη ότι ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, κι όχι να περιμένεις από τους διάφορους «μυθικούς ήρωες» όπως τον «Ηρακλή» της ΝΔ, την πατρότητα του οποίου διεκδικούσε κι ο ΣΥΡΙΖΑ ή τη «Δήμητρα» και τον «Οδυσσέα» του Μέρα 25, που προσφέρουν σανίδα σωτηρίας μόνο στις τράπεζες.

Γι αυτό μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ στις 21 Μάη, θα δυναμώσει τη λαϊκή διεκδίκηση και πάλη. Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Μόνοι τους & Όλοι μας»!

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.