Οι Αρκάδες επικράτησαν έναντι της Αθηναϊκής ομάδας με γκολ του Καλτσά στο 22′ και πήγαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας παράλληλα και την 4η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το υπερπολύτιμο τρίποντο του δίνει την δυνατότητα να μπει σε τροχιά Ευρώπης. Όσο για την Καλλιθέα τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα, αφού αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να πέσει κατηγορία με μόλις 2 νίκες συνολικά στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι η Καλλιθέα έμεινε με 10 παίκτες στο 87′ μετά την αποβολή του Μουγκέ.
Οι συνθέσεις
Αστέρας: Παπαδόπουλος, Ντελί, Τριανταφυλλόπουλος, Γκαρσία, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (61′ Έντερ), Μουνιόθ, Ρεγκίς (90′ Χουχούμης), Μπαρτόλο (79′ Αλάγκμπε), Καλτσάς (90′ Άλχο), Μακέντα.
Καλλιθέα: Μπαραγκάν, Μεχίας, Μανθάτης, Τσιβελεκίδης (89′ Αλφαρέλα), Πασαλίδης, Σοΐρι (56′ Μουγκέ), Εντιαγέ (74′ Μερκάτι), Βρακάς (46′ Ντεμέτριους), Λουκίνας, Βαλμπουενά (74′ Τζιάνι), Ματίγια.
Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ
![]()