Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τις Κοινωνικές Επχειρήσεις

Η ΣΥΜΠΑΡΑΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Β. ΑΙΓΑΙΟΥ σας προσκαλεί την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 στις 19.00 – 22.00 σε μια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ. 

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα τις Κοινωνικές Επχειρήσεις

Πως θα μπορούσε η κοινωνική επιχειρηματικότητα να είναι μια διαφορετική διέξοδος στις σημερινές κρίσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και ο κόσμος ολόκληρος

Εισηγητές:

  • ο κ. Αντώνης Βόρλοου, τέως Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και
  • ο κ. Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, οικονομολόγος και Σύμβουλος στο Καλοτρόπιο, Κέντρο Στήριξης ΚΑΛΟ Λέσβου 

Στη συζήτηση καλούνται να συμμετέχουν και μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων που έχουν την έδρα τους στη Περιφέρεια Β. Αιγαίου προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, συμβουλές και καλές πρακτικές με βάση την εμπειρία τους.

Θα συντονίσει ο κ. Γιάννης Σπιλάνης, Καθηγητής του Παν. Αιγαίου, Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών του Β. Αιγαίου.

Για να συμμετάσχετε στην συζήτηση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες σας παρακαλούμε να κάνετε εγγραφή μέσα από τη σελίδα της Συμπαραταξης Πολιτών του Β.Αιγαίου στο fb και θα λάβετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΖΟΟΜ στο email σας πριν την έναρξη της συνάντησης.

Σας ενημερώνουμε ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί με live streaming  στη σελίδα της Συμπαράταξης Πολιτών του Β. Αιγαίου, ενώ θα μαγνητοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στη σελίδα αυτή

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να σας έχουμε κοντά μας.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock